Hoe het begon

Dromen waarmaken & je hart volgen

Sinds oktober 2014 ben ik werkzaam bij stichting OpenDoor, een prachtige plek voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke en meervoudige beperking.
Het huis staat midden in de natuur en er lopen verschillende soorten dieren rond.
Ik nam mijn hond Boy regelmatig mee naar het werk, ik zag wat een plezier en ontspanning dit met zich mee bracht. Door middel van Boy kreeg ik sneller en gemakkelijker contact met de kinderen en jongvolwassenen. Hier wilde ik meer mee gaan doen, maar Boy was al op leeftijd. Hij kon door zijn leeftijd niet te vaak mee, want dit kostte hem teveel energie.

Ik ben mij toen gaan verdiepen in de assistentiehonden, opleiding en de verschillende soorten hondenrassen. Ik ben toen in contact gekomen met Lydia Neijs van Dog experience en zij heeft mij toen geholpen om de juiste hond uit te zoeken.

Mijn keuze is toen gevallen op de witte herder. Het karakter paste goed bij mij en met wat ik wilde gaan doen. Ik ben op zoek gegaan naar een goede en betrouwbare fokker met een goed hart. Met de hulp van Lydia en de fokker hebben wij een geschikte pup uitgezocht. Umay, mijn eerste witte herder, is toen in ons leven gekomen en samen met Lydia ben ik de uitdaging aangegaan om van haar een goede en lieve assistentiehond te maken.

4 jaar later ging ik opzoek naar mijn tweede witte herder. De zus van Umay was in verwachting, ook weer bij een fokker met een goed hart. Dit was een prachtig nest en samen met Lydia en de fokker hebben we een geschikte pup uitgezocht. Cody paste het beste in onze roedel, gezin en het werk wat ik met hem wilde gaan doen.

Boy het begon allemaal met jou, trouw maatje. *30-11-2007  † 01-10-2021

Lieve trouwe Boy,

Sterk zijn betekent soms dat je op moet geven. Het betekent soms een traan.
Sterk zijn betekent soms dat je niet naar meer moet streven.
Het betekent soms dat je het moet laten gaan.

Ik mis je mooie grote ogen, je prachtige blik. Je hebt mij nooit bedrogen, wij hadden een geweldige klik.
Maar nu ben je er niet meer, ik moest over je beslissen. Het doet zo verschrikkelijk zeer, je voor altijd te moeten missen.
Slaap zacht lieve Boy, bedankt voor alle jaren. Rust zacht lieve vriend, dat heb jij verdiend. Ik zal al onze herinneringen in mijn hart bewaren. 

Fanny Reckers
In Balans Met Dieren
info@inbalansmetdieren.nl
0620664240

KvK: 81548362
BTW Nr: NL003575479B27